“Të kënaqur me 50 viktima”/ Jep dorëheqjen kryebashkiakja e Durrësit

Kryetarja e Bashkisë së Durrësit, Valbona Sako, që erdhi në këtë detyrë pas zgjedhjeve të 30 qershorit, ka lajmëruar sot dorëheqjen nga detyra. Ky vendim, vjen siç thotë ajo, pas shumë komenteve që u bënë dje në media, lidhur me dy prononcime të papërshtatshme, përsa i takon krizës së tërmeteve dhe trajtimin e të prekurve. … Continue reading “Të kënaqur me 50 viktima”/ Jep dorëheqjen kryebashkiakja e Durrësit