Vdes në burgun e Peqinit anëtari i bandës së Juljan Sinanajt

Andon Mëhillaj ka humbur jetën në burgun e Peqnit. Ende nuk dihen shkaqet, por Andon Mëhillaj, ishte dënuar me burgim të përjetshëm, si pjesë e bandës së Juljan Sinanajt. Andon Mëhillaj ishte akuzuar si ndërmjetës të vrasjeve me pagesë të kryera nga Julian Sinanaj dhe Ndriçim Gjokona. Burgu i Peqinit thotë se po pret autopsinë … Continue reading Vdes në burgun e Peqinit anëtari i bandës së Juljan Sinanajt