SKANDALI/ Vodafone, Albtelekom dhe Telekom Albania rrisin tarifat me marrëveshje të fshehtë

Pa u ndjerë dhe pa shumë bujë, kompanitë celulare në vend kanë rritur çmimet. Duke nisur nga ditët e para të muajit shkurt 2020, është rritur “dyshemeja” e atyre që konsiderohen oferta nga kompanitë celulare. Kështu, nuk ka më asnjë ofertë me çmim nën 900 lekë, ndërsa ka edhe zvogëlim të njësive (Minuta, SMS dhe … Continue reading SKANDALI/ Vodafone, Albtelekom dhe Telekom Albania rrisin tarifat me marrëveshje të fshehtë