E premte , 6 Dhjetor, 2019
30 °c
Tirana
22 ° Mon
19 ° Tue
15 ° Wed
15 ° Thu
18 ° Fri
18 ° Sat

Tag: artan fuga

Valdrini dhe Aristoteli

Valdrini dhe Aristoteli

Unë e mbaj veten shumë liberal kur flitet për jetën e njeriut dhe fatin e tij individual. Në këtë pikëpamje Valdrini në Shkodër, i zgjedhur si kandidat për kryetar bashkie atje ...

Shqipëria ç’ka qenë, ç’është dhe çfarë do të bëhet?

Fake News mbi Fake News-in

Falenderoj pa masë Konferencën Ipeshkvore që më dha mundësinë si i ftuar i saj të flas shkurt por mjaftueshëm për Fake News sipas mesazhit Papal në përgatitje të ditës të ...

Page 1 of 2 12