E mërkurë, 23 Shtator, 2020
30 °c
Tirana
22 ° Mon
19 ° Tue
15 ° Wed
15 ° Thu
18 ° Fri
18 ° Sat

Tag: edi rama

Rama, koha për të ikur!

Rama, koha për të ikur!

Edi Rama u shfaq me bustin e Skënderbeut pas vetes në një restorant luksoz në Elbasan, ku ndonëse i lodhur nga pushteti 8-vjeçar si kryeministër dhe nga karrika pushtetare që ...

Page 1 of 32 1232