E enjte, 27 Shkurt, 2020
30 °c
Tirana
22 ° Mon
19 ° Tue
15 ° Wed
15 ° Thu
18 ° Fri
18 ° Sat

Tag: Erion veliaj

Zoti Veliaj, mos abuzoni me ne!

Zoti Veliaj, mos abuzoni me ne!

Kryetari i Bashkisë së Tiranës z. Erion Veliaj, shihni se çfarë arbitraritetesh bëjnë punonjësit tuaj, duke na penguar jetën normale dhe uzurpuar vendet e parkingut anash pallatit. Mirë ajrin na ...

Page 2 of 3 123