E premte , 25 Shtator, 2020
30 °c
Tirana
22 ° Mon
19 ° Tue
15 ° Wed
15 ° Thu
18 ° Fri
18 ° Sat

Tag: Raportim te Komisioni i Ligjeve

Kur nuk vjen fare era shtet

Kur nuk vjen fare era shtet

Dolën dje në një komision kuvendor disa kryetarë bashkie me kërkesa ligjore. Mbase nuk dinë se në komisione dhe seancë plenare çështjet e pushtetit vendor, projektligjet, etj, bëhen vetëm ministri ...